Cursussen

Heb je leuke ideeën voor kleding die je graag zou willen maken en dragen? Zelf mode maken is leuk, ontspannend en geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde cursisten. Je bepaald zelf het model en kleur van je kledingstuk.

Je mag gebruik maken van patronen uit de modebladen die aanwezig zijn. Je wordt persoonlijk begeleid hoe je de patronen uitradeert, hoe je werkbeschrijvingen moet lezen, hoe de patronen aangepast kunnen worden aan jou eigen maten, hoe je de patronen op stof moet leggen en hoe de patronen uitgeknipt worden.

Er wordt ook aandacht besteed aan de juiste stofkeuze, goede pasvorm en de afwerking van je kledingstuk met de daarbij behorende fijne kneepjes die nodig zijn om het kledingstuk te maken. Eventueel leer je kleding te repareren of om een bestaand kledingstuk op te pimpen.

De naaicursussen kunnen het hele jaar door gevolgd worden en duren 2,5 uur. De gemiste lessen kunnen ingehaald worden. De groepjes bestaan uit maximaal 5 personen. Tussentijds instromen is mogelijk als er ruimte is. Kijk voor een dagdeel in de agenda.

De kosten, die apart vermeld staan bij elke cursus, dienen bij de eerste les te worden voldaan en is inclusief koffie of thee. Er is een opzegtermijn van 4 weken.