Hobby cursus

Deze naaicursus is een cursus die zowel geschikt is voor de beginnende als ervaren cursist. Je wordt stapsgewijs begeleid in het maken van alle soorten kleding die jezelf uitkiest. Je kunt met behulp van zelf maak modeboeken zoals Knippie en Burda patronen uitraderen en aan je eigen maten aanpassen. Er zijn diverse modebladen aanwezig waar gebruik van gemaakt mag worden.

Verder wordt er aandacht besteed aan het gebruik en onderhoud aan de naaimachine. Het uitraderen en op stof leggen van de patronen. Het uitknippen en in elkaar zetten van het te maken model.

Maar u kunt natuurlijk ook bestaande kleding verfraaien/opleuken. Of kinderkleding maken voor uw kinderen en/of kleinkinderen. Uw eigen kleding repareren, een broek/shirt verkorten enz.

De naaicursus kan het hele jaar door gevolgd worden. Tussentijds instromen is ook mogelijk. Er zijn machines aanwezig en de groepjes bestaan uit maximaal 5 personen.

De kosten voor deze naaicursus zijn € 47,50 per 4 lessen van 2,5 uur inclusief koffie of thee. De kosten dienen bij de eerste les te worden voldaan. De gemiste lessen kunnen ingehaald worden. Er is een opzegtermijn van 4 weken.