Opfriscursus

Deze korte cursus is bedoeld voor diegene die zichzelf al aardig redden met het maken van kleding, maar toch nog problemen hebben met bepaalde delen van het kledingstuk zoals bv mouwen inzetten of om een kraag mooi te laten vallen zodat de hoekjes niet omhoog gaan staan of een van de vele andere delen die speciale aandacht nodig hebben om een kledingstuk te realiseren. Voor de puntjes op de i help ik u graag zodat je kledingstuk er perfect uitziet.

Deze korte cursus bestaat uit 4 lessen van 2,5 uur en start in overleg en duurt 4 weken achter elkaar. Er zijn maximaal 4 personen aanwezig. De cursus kost € 50,= inclusief koffie of thee. De kosten dienen bij de eerste dag te worden voldaan.

Deze cursus kan ook opgedeeld worden in 4 onderdelen – workshops.

Er worden dan 4 dagdelen gereserveerd om een workshop te volgen om bv een polosluiting in een kledingstuk te maken. Per keer wordt er een ander onderdeel naar keuze behandeld.

Een dagdeel duurt maximaal 3 uur. Alle dagdelen worden het liefst tegelijk in overleg afgesproken en hoeven niet in een week of in een maand opgemaakt te worden maar binnen een half jaar.

Kosten voor deze variant zijn € 60,= inclusief koffie of thee. De kosten dienen bij de eerste dag te worden voldaan.