Op maat gemaakt

Wil je perfect op maat gemaakte kleding? Dan is het mogelijk om deze door mij te laten maken. Het te maken kledingstuk wordt door jou uitgekozen. Wanneer je een kledingstuk laat maken wordt er van jou verwacht dat je goed zittend ondergoed draagt. Hierover heen zullen jou maten worden opgemeten om een patroon te tekenen en aan de hand daarvan wordt je kledingstuk gemaakt en omdat ik het patroon zelf teken, kunt u het kledingstuk helemaal zelf bedenken. Zoals hoe de hals eruit komt te zien, wat voor een mouw, hoe lang of kort, hoe strak of wijd, heel veel is mogelijk.

Als u zelf handig bent in het maken van kleding, maar moeilijk een goed passend patroon kunt vinden, dan kan ik u daarbij helpen om aan de hand van uw maten een patroon voor u te tekenen.
Kosten hiervoor zijn afhankelijk van het te tekenen patroon.

Ook als je afwijkende maten hebt kan je door mij een ontwerp laten maken. Door mouleren en draperen maken we een goed passend patroon.

Verder is het ook mogelijk om gewone bestaande kledingstukken maar ook bruidsjaponnen, galakleding of herenpakken, op maat te laten maken zodat het perfect past.